Brýle proti modrému světluMasky na spaníŠpunty do ušíDoplňky stravyZnačkyKontaktBlog
Porovnání brýlí

L-Glycine

Glycin, známý též jako kyselina 2-aminooctová, je klíčová neesenciální aminokyselina a neurotransmiter, jenž má zásadní význam pro celkové zdraví a fungování lidského těla. I přesto, že si tělo dokáže glycin vyrobit samo, množství syntetizovaného glycinu obvykle nepostačuje na pokrytí všech potřeb organismu, zvláště v případě fyzické aktivity nebo regenerace. Glycin je nejen důležitý pro syntézu bílkovin, z nichž jsou tvořeny orgány, svaly, klouby, ale také představuje klíčovou složku kolagenu, tvořící až 35% celkového kolagenu v těle.

Zjistit více

Vyhledávání

Vyhledávání

Značka

Značka
  • SleepKing (5)
  • Filtrovat produkty
  • L-Glycin

    Glycin se nachází v hojné míře v kůži, pojivových tkáních, kloubech a svalové tkáni, a je nezbytný pro zdravou strukturu a funkci těchto částí těla. Pro doplnění glycinu mohou sloužit potraviny jako je maso, vývar z kostí, mléčné výrobky, ryby, špenát, kapusta nebo luštěniny. Tento mnohostranný prvek se podílí na regeneraci tkání, produkci energie a podporuje zdravý vývoj kostí a svalů.

    Výhody glycinu:

    • Budování svalové hmoty: Glycin je nezbytný pro udržení a budování svalů, podporuje zdraví tkání a produkci kolagenu.
    • Trávení a střeva: Stimuluje produkci žaludečních kyselin, podporuje probiotika ve střevech a obnovuje střevní rovnováhu.
    • Podpora mozku a nervového systému: Glycin vyživuje mozek a tím přispívá ke zlepšení kognitivních funkcí a kvality spánku.
    • Zklidnění a podpora nervového systému
    • Podpora detoxikace: Jako klíčový prvek pro výrobu glutathionu, glycin chrání buňky před oxidačním poškozením.

    L-Glycin jako doplněk stravy

    Ačkoli je glycin obsažen v mnoha potravinách, příjem z potravy často nezajistí dostatečné množství. L-Glycin jako doplněk stravy je efektivní řešení pro zajištění optimálního příjmu.

    Obsah Vašeho košíku